FAQ

Welkom bij de klantenservice van 123busjehuren.nl. Wij doen ons uiterste best om al uw vragen te beantwoorden. Indien u na het lezen van de vragen nog met onduidelijkheden zit, kunt u altijd bij ons terecht. Telefonisch en per mail zijn wij op werkdagen te bereiken van 8:00 uur – 17:00 uur.

Wat valt er onder “1 dag huren”?
Zie antwoord

  Een daghuur begint vanaf 08:00 uur ‘s ochtends tot de volgende dag 07:00 uur. Wilt u langer huren? Dat kan. U boekt dan voor 2 dagen en u kunt de bus retourneren later die dag tot 07:00 uur de volgende dag.

Mogen er meerdere mensen rijden?
Zie antwoord

  Ja dit mag. Alle inzittenden mogen rijden mits deze beschikken over een rijbewijs B en zijn opgegeven tijdens uw boeking.

Hoe oud moet ik zijn om te mogen huren?
Zie antwoord

  Je mag al bij ons huren vanaf 21 jaar.

Moet ik borg betalen?
Zie antwoord

  Ja bij ons moet je ook borg betalen. Wij hanteren een borg van €250,- op onze voertuigen en €50,- op onze aanhangers. Wij proberen de borg na ontvangstname van het voertuig binnen 14 werkdagen over te maken naar het door uw opgegeven rekeningnummer.

Kan ik ook meerder dagen of meerdere bussen huren?
Zie antwoord

  Ja, bij ons kunt u voor een langere periode boeken en ook meerdere voertuigen tegelijk huren is mogelijk.

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Zie antwoord

  Indien u uw bevestiging niet heeft ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen, maar controleer eerst of uw spamfilter de bevestigingsmail niet als ongewenste mail heeft bestempeld.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren of wijzigen van mijn boeking?
Zie antwoord

  Ja er zijn kosten verbonden bij het annuleren van uw boeking. Kijk hiervoor naar onze Annuleringsvoorwaarden.