7 persoons auto huren

Ben je van plan om met een groep te reizen – met familie, vrienden of collega’s – maar is de groep eigenlijk te klein om een busje te huren? Dan kun je ook een 7 persoons auto huren via 123busjehuren.nl. Een 7-zitter wordt ook wel een Multiple Purpose Vehicle (MPV) genoemd. Bijkomend voordeel: ondanks de grootte van deze wagen, mag iedereen met een rijbewijs B erin rijden!

Technische specs 7-zitter

Een 7 persoons auto is een soort minibusjes. Deze auto’s hebben géén kofferbak, maar zijn volledig ingericht met zitplaatsen. Sommige 7-zitters hebben een schuifdeur aan de achterkant. Dit maakt de zitplaatsen achterin toegankelijker, zeker bij weinig parkeerruimte. Voorin zijn twee zitplaatsen, op de achterbank drie en daarachter bevinden zich nog twee stoelen. Deze laatste twee stoelen zijn in veel gevallen inklapbaar, voor de nodige kofferbakruimte.

Let op! Wil je een 7 persoons auto huren en ook veel bagage vervoeren? Denk er dan wel aan dat je met 7 personen niet de mogelijkheid hebt om de achterste twee stoelen in te klappen en minimale ruimte overhoudt voor jullie bagage. Wij adviseren om in een dergelijk geval te kiezen voor een 9 persoons busje. Een dakkoffer kan natuurlijk ook!

7 persoons auto huren bij 123busjehuren.nl

123busjehuren.nl is jouw adres voor bus- en autoverhuur en voor elk ander logistiek vraagstuk in Salland. Auto huren in Deventer, Raalte, Holten, Rijssen of omgeving? 123busjehuren.nl!

Voor één of meerdere personen en meerdere dagen/weken/maanden beschikbaar. Wij zijn zes dagen per week geopend, feestdagen uitgesloten. Geef online simpel en snel alle wensen door: de vertrek- en aankomstdatum, het tijdstip waarop je de wagen zou willen ophalen en terugbrengen e.d. Je ziet dan real-time of de wagen beschikbaar is. Huren kan al vanaf € 35,- per dag. Een daghuur begint om 08:00 uur ’s ochtends en loopt tot de volgende dag 07:00 uur.